Közúti elsősegély-nyújtási tanfolyam

A  gépjárművezető-jelölteknek a Magyarkanizsai Vöröskeresztben lehetőségük van részt venni elsősegély-nyújtási tanfolyamon, ami a hatályos Közúti közlekedésbiztonsági törvény értelmében (241. és 242. szakasz) kötelező, és különálló részét képezi a jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzésének. A tanfolyamok megtartásának feltételeit és módját az Egészségügyi Minisztérium az 5/2011-es Hivatalos Közlönyben megjelentetett külön szabályzatban taglalja, az előadóknak illetve vizsgáztatóknak pedig a 33/2011-es Hivatalos Közlönyben szereplő külön feltételeknek kell eleget tenniük.

A képzésre a lentebb található űrlap kitöltésével lehet legegyszerűbben jelentkezni, emellett a 024/873-644-es telefonon munkanapokon 7-14 óráig, ill. drótpostán: kanjiza@redcross.rs. Üzenetet a következő számra küldhetnek: 063/7746752.

A tanfolyamok helyszínéül a Magyarkanizsai Vöröskereszt előadóterme szolgál (Damjanich u. 4., bejárat a Nikola Teszla utca felől),  a vizsga és a tanfolyam együttes díja 5000 dinár. A hallgatóknak tananyagsegédletet is biztosítunk – így felkészülten tud majd jönni az oktatásra.

Jelentkezési űrlap

a tanfolyamra jelentkező vezetékneve, az igazolványon szereplő írásmóddal
a jelentkező keresztneve, az igazolványon szereplő írásmóddal
(jedinstveni matični broj građana)
a jelentkező pontos lakcíme
ha nincs jelentősége a nyelvnek, akkor nem szükséges válaszolni erre a kérdésre
erre a címre küldjük a befizetőlapot