Obuka prve pomoći za vozače

Crveni krst Kanjiža organizuje obuku i polaganje ispita iz prve pomoći za buduće vozače. Kandidati se mogu prijaviti popunjavanjem upitnika na sajtu http://prvapomoc.redcross.rs, telefonom 024/873-644 radnim danima od 7 do 14, putem mejla: kanjiza@redcross.rs. Poruke možete slati na broj: 063/7746752.

Mesto održavanja obuke je nastavna sala Crvenog krsta Kanjiža, ul. Damjanićeva br 4. (ulaz sa ulice Nikole Tesle). Cena kursa i ispita je ukupno 5.000 dinara. Kandidatima obezbedimo i nastavni materijal i u mogućnosti je da se blagovremeno pripremi na kurs.

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, obuka iz prve pomoći je obavezan i poseban deo obuke budućih vozača. Ovo pitanje je regulisano članom 241. i 242. Zakona i Pravilnicima koje je u vezi sa ovim donelo Ministarstvo zdravlja.

Formular za prijavu

prezime polaznika
koji se upisan u matične knjige rođenih
tačna kućna adresa
ukoliko nije bitno jezik obuke, ne morate odgovoriti na ovo pitanje
na ovu adresu šaljemo uputstvo za uplatu
ovo je prinudno rešenje protiv zlonamerno automatsko spemovanje. molimo upisati kontrolni tekst u polju, ukoliko ne možete pročitati tekst, pritisnite znak "→ ←" (napred nazad) u kružnom obliku pored polja "Type the two words:"